Welkom bij Compass Fysiotherapie Ede

Compass Fysiotherapie Ede heeft momenteel een tijdelijk onderkomen gevonden in het pand aan de Doesburgerdijk 7 te Ede. Compass Fysiotherapie heeft tevens een vestiging in Doesburg. Op beide locaties werken wij op afspraak en bieden wij alle soorten behandelingen aan. U kunt altijd gebruik maken van een gratis intake. Ons team van specialisten staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Compass Fysiotherapie Ede!

Bekijk ons team
  • Openingstijden

    Behandeling op afspraak.
  • 900 - 2000
  • 800 - 1300

Onze locaties

Fysiotherapie Ede

Locatie Doesburg

Compass Fysiotherapie Doesburg is gevestigd in een statig vrijstaand herenhuis aan de rand van het oude centrum van Doesburg. We beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur!
Fysiotherapie Ede

Locatie Ede

Compass Fysiotherapie Ede heeft momenteel een tijdelijk onderkomen aan de rand van Ede in de nieuwbouwwijk Kernhem. We zijn in afwachting van de bouw van een nieuw gezondheidscentrum waar wij ons intreden zullen doen.

Gratis parkeren voor de deur!         Klik hier voor een routebeschrijving

Locatie Doesburg

Locatie Ede

 

Fysiotherapie EdeFysiotherapie Ede

Welkom bij Compass Fysiotherapie Ede. Momenteel zijn wij gevestigd in een tijdelijk onderkomen aan de Doesburgerdijk 7 te Ede. We zijn in afwachting van een nieuw te bouwen zorgcentrum in de wijk Kernhem waar wij ons intreden zullen nemen. Bent u op zoek naar fysiotherapie in Ede dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meerdere specialismen bij fysiotherapie Ede

Bij Compass praktijk voor fysiotherapie in Ede werken we met een hecht team van fysiotherapeuten, ieder met een ander specialisme.  Enkele van onze specialisatie zijn; Spieren, gewrichten en wervels, Hart en vaatziekten, Oedeemtherapie, diabetes copd en astma en oncologische fysiotherapie.  Naast deze specialismen zijn we ook gespecialiseerd in Dry Needling en kunnen we een advies op maat geven

U staat centraal bij Compass Fysiotherapie Ede

Lichaam en geest hebben veel invloed op elkaar. Lichamelijke klachten kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door stress. Andersom kunnen fysieke problemen er voor zorgen dat iemand niet goed in zijn vel zit. Daarom werkt Compass Fysiotherapie Ede vanuit een holistische visie. Dat betekent dat we niet alleen naar uw klacht kijken, maar naar u, als mens in zijn geheel. U, uw leven en uw omgeving staan centraal in onze behandeling.

Een behandeling die werkt!Fysiotherapeut Ede

Compass Fysiotherapie Ede wil uw gezondheid optimaal ondersteunen. Daarom streven wij naar behandelmethoden waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Voor u heeft dit ‘evidence based handelen’ twee grote voordelen. Allereerst is de kans veel groter dat de behandeling succesvol zal zijn. Daarnaast weet u zeker dat er sprake is van een goede afstemming tussen uw behandelend arts en de specialist van Compass Fysiotherapie.

Samen aan de slag

Compass Fysiotherapie Ede zal u de meest effectieve behandeling bieden om uw doelstellingen te bereiken. Maar voor de beste resultaten moet u zelf ook aan de slag! Wij scheppen de voorwaarden door middel van massages, mobilisaties en adviezen. In de meeste gevallen stellen we ook een persoonlijk oefenprogramma op. Uit ervaring weten we namelijk dat als beide partijen actief aan hetzelfde doel werken, er sneller en beter resultaat wordt bereikt.