Over ons

Welkom bij Compass Fysiotherapie

Welke klacht of wens u ook heeft, Compass Fysiotherapie helpt u te bewegen in de goede richting. Letterlijk en figuurlijk. Wij kiezen altijd voor de behandelmethode die het beste bij u past en die u een optimaal resultaat garandeert.

Bekijk onze specialisaties
  • Openingstijden

    Behandeling op afspraak.
  • 800 - 1800
  • 1800 - 2100
  • 900 - 1300

Onze locatie

Locatie Doesburg

Compass Fysiotherapie Doesburg is gevestigd in een statig vrijstaand herenhuis aan de rand van het oude centrum van Doesburg. We beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur!
Locatie Doesburg

Over ons

Maak kennis met de specialisten van Compass Fysiotherapie

Eduard Vermeulen

Praktijkhouder & fysiotherapeut


Als therapeut wil ik mensen met klachten kwaliteit van leven geven. Je zou kunnen zeggen dat ik mensen in de goede richting beweeg, of het nu op fysiek of geestelijk vlak is. Een cliënt kan dan ook ongevraagd advies van me verwachten, als ik denk dat hij of zij er baat bij heeft. Ik werk als algemeen fysiotherapeut in Doesburg en heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in McKenzie-therapie, triggerpoint-massage, oedeemtherapie ad modum Vodder, oncologische fysiotherapie, postoperatieve fysiotherapie en behandeltherapieën bij hart- en vaatziektes, longaandoeningen, diabetes en Claudicatio Intermittens, oftewel etalagebenen. In mijn behandelingen streef ik naar 'evidence based handelen', dus het gebruik van methoden waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Ik vind dat cliënten blindelings moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Compass Fysiotherapie. Daarom zie ik er als praktijkhouder in Doesburg ook scherp op toe dat de patiëntendossiers tot in de puntjes worden bijgehouden.
Ik vind dat cliënten blindelings moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Compass Fysiotherapie

Oscar Kreijtz

Fysiotherapeut & manueel therapeut


Aristoteles zei het al: ’Het geheel is meer dan de som der delen’. Het is een voor ons vak zeer toepasselijke uitspraak. De cliënt en therapeut die samen de weg inslaan naar herstel, profiteren namelijk beiden van dit contact: beiden leren er van. Ik ben sinds 1992 fysiotherapeut en vanaf 1999 ook manueel therapeut. Het werk is een boeiende combinatie van hoofd, hart en handen. Ik heb wel gemerkt dat met het verstrijken van de jaren het fysieke aspect zwaarder wordt. Dat betekent dat ook ik op zoek moet naar een gezonde balans tussen belasting en belastbaarheid. Maar juist vanuit die eigen ervaring kan ik de wensen en verwachtingen van de patiënt in een breed perspectief plaatsen en hem of haar zo optimaal mogelijk begeleiden. Als therapeut bij Compass Fysiotherapie ben ik dus in wezen een begeleider op de weg naar bewegingsherstel, waarbij ik alle middelen binnen mijn ervaringsgebied inzet om dat doel te bereiken.
Het werk is een boeiende combinatie van hoofd, hart en handen

Armine Vermeulen

Praktijkassistente


Een warm welkom en oprechte, persoonlijke belangstelling: dat is wat cliënten van Compass Fysiotherapie van mij mogen verwachten. Als gastvrouw in de praktijk in Doesburg vind ik het belangrijk dat mensen zich thuis voelen. Juist omdat bij Compass Fysiotherapie de mens centraal staat, is dat persoonlijke contact zo belangrijk. En omdat ieder mens uniek is, past bij iedere cliënt een eigen, persoonlijke benadering. Bij de één is dat een belangstellende vraag naar de gezondheid; de ander stelt het op prijs dat ik even meeloop naar de oefenzaal. Naast mijn taken als gastvrouw neem ik een aantal administratieve werkzaamheden voor mijn rekening en zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt.
Juist omdat bij Compass Fysiotherapie de mens centraal staat, is dat persoonlijke contact zo belangrijk.

Maak direct een afspraak

Klik op de button hieronder om direct een afspraak te maken in Doesburg

Afspraak in Doesburg