Welkom bij Compass Fysiotherapie

Welke klacht of wens u ook heeft, Compass Fysiotherapie helpt u te bewegen in de goede richting. Letterlijk en figuurlijk. Wij kiezen altijd voor de behandelmethode die het beste bij u past en die u een optimaal resultaat garandeert.

Bekijk onze specialisaties
  • Openingstijden

    Behandeling op afspraak.
  • 900 - 1800
  • 1800 - 2100
  • 900 - 1300

Onze locatie

Compass Fysiotherapie Doesburg

Locatie Doesburg

Compass Fysiotherapie Doesburg is gevestigd in een statig vrijstaand herenhuis aan de rand van het oude centrum van Doesburg. We beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur!
Locatie Doesburg

Over ons

Maak kennis met de specialisten van Compass Fysiotherapie

Eduard Vermeulen

Praktijkhouder & fysiotherapeut


BIG-nummer: 59035312104
Als therapeut wil ik mensen met klachten kwaliteit van leven geven. Je zou kunnen zeggen dat ik mensen in de goede richting beweeg, of het nu op fysiek of geestelijk vlak is. Een cliënt kan dan ook ongevraagd advies van me verwachten, als ik denk dat hij of zij er baat bij heeft. Ik werk als algemeen fysiotherapeut in Doesburg en heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in McKenzie-therapie, triggerpoint-massage, oedeemtherapie ad modum Vodder, oncologische fysiotherapie, postoperatieve fysiotherapie en behandeltherapieën bij hart- en vaatziektes, longaandoeningen, diabetes en Claudicatio Intermittens, oftewel etalagebenen. In mijn behandelingen streef ik naar 'evidence based handelen', dus het gebruik van methoden waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Ik vind dat cliënten blindelings moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Compass Fysiotherapie. Daarom zie ik er als praktijkhouder in Doesburg ook scherp op toe dat de patiëntendossiers tot in de puntjes worden bijgehouden.
Ik vind dat cliënten blindelings moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Compass Fysiotherapie

Armine Vermeulen

Praktijkassistente


Een warm welkom en oprechte, persoonlijke belangstelling: dat is wat cliënten van Compass Fysiotherapie van mij mogen verwachten. Als gastvrouw in de praktijk in Doesburg vind ik het belangrijk dat mensen zich thuis voelen. Juist omdat bij Compass Fysiotherapie de mens centraal staat, is dat persoonlijke contact zo belangrijk. En omdat ieder mens uniek is, past bij iedere cliënt een eigen, persoonlijke benadering. Bij de één is dat een belangstellende vraag naar de gezondheid; de ander stelt het op prijs dat ik even meeloop naar de oefenzaal. Naast mijn taken als gastvrouw neem ik een aantal administratieve werkzaamheden voor mijn rekening en zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt.
Juist omdat bij Compass Fysiotherapie de mens centraal staat, is dat persoonlijke contact zo belangrijk.

Maak direct een afspraak

Klik op de button hieronder om direct een afspraak te maken in Doesburg

Afspraak in Doesburg