Welkom bij Compass Fysiotherapie Ede

Compass Fysiotherapie Ede heeft momenteel een tijdelijk onderkomen gevonden in het pand aan de Doesburgerdijk 7 te Ede. Compass Fysiotherapie heeft tevens een vestiging in Doesburg. Op beide locaties werken wij op afspraak en bieden wij alle soorten behandelingen aan. U kunt altijd gebruik maken van een gratis intake. Ons team van specialisten staan voor u klaar. Graag tot ziens bij Compass Fysiotherapie Ede!

Bekijk ons team
  • Openingstijden

    Behandeling op afspraak.
  • 900 - 2000
  • 800 - 1300

Onze locaties

Fysiotherapie Doesburg

Locatie Doesburg

Compass Fysiotherapie Doesburg is gevestigd in een statig vrijstaand herenhuis aan de rand van het oude centrum van Doesburg. We beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur!
Fysiotherapie Doesburg

Locatie Ede

Compass Fysiotherapie Ede heeft momenteel een tijdelijk onderkomen aan de rand van Ede in de nieuwbouwwijk Kernhem. We zijn in afwachting van de bouw van een nieuw gezondheidscentrum waar wij ons intreden zullen doen.

Gratis parkeren voor de deur!         Klik hier voor een routebeschrijving

Locatie Doesburg

Locatie Ede

fysiotherapie DoesburgFysiotherapie Doesburg

Welkom bij fysiotherapie doesburg. De praktijk van Eduard Vermeulen die voorheen Doesburg Fysiotherapie heette gaat nu verder onder de naam Compass Fysiotherapie en heeft naast de vestiging in Doesburg ook een vestiging in Ede. Compass fysiotherapie Ede
Heeft u klachten en bent u op zoek naar fysiotherapie in Doesburg dan staat ons team van Compass fysiotherapie doesburg voor u klaar!

Meerdere specialismen bij fysiotherapie doesburg

Bij Compass praktijk voor fysiotherapie in Doesburg werken we met een hecht team van fysiotherapeuten, ieder met een ander specialisme.  Enkele van onze specialisatie zijn; Spieren, gewrichten en wervels, Hart en vaatziekten, Oedeemtherapie, diabetes copd en astma en oncologische fysiotherapie.  Naast deze specialismen zijn we ook gespecialiseerd in Dry Needling en kunnen we een advies op maat geven.

Compass Fysiotherapie Doesburg helpt u bij pijnklachten (hoofd, nek, schouder, rug, benen, spit, hernia), bij gespannen en stijve spieren, tintelingen in arm of hand, of uitstralende pijn in de benen. Compass Fysiotherapie is eveneens gespecialiseerd in behandelingen na kankeroperaties, oedeemtherapie (borst, armen of benen) en behandeling van longklachten, etalagebenen, suikerziekte en overgewicht. Op maat-trainingen zijn eveneens mogelijk. De specialisten van Compass Fysiotherapie worden voortdurend bijgeschoold en zijn daardoor bekend met de nieuwste behandeltechnieken.

Fysiotherapeut doesburgEen behandeling die werkt!

Compass Fysiotherapie Ede wil uw gezondheid optimaal ondersteunen. Daarom streven wij naar behandelmethoden waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Voor u heeft dit ‘evidence based handelen’ twee grote voordelen. Allereerst is de kans veel groter dat de behandeling succesvol zal zijn. Daarnaast weet u zeker dat er sprake is van een goede afstemming tussen uw behandelend arts en de specialist van Compass Fysiotherapie.

Samen aan de slag

Compass Fysiotherapie Doesburg zal u de meest effectieve behandeling bieden om uw doelstellingen te bereiken. Maar voor de beste resultaten moet u zelf ook aan de slag! Wij scheppen de voorwaarden door middel van massages, mobilisaties en adviezen. In de meeste gevallen stellen we ook een persoonlijk oefenprogramma op. Uit ervaring weten we namelijk dat als beide partijen actief aan hetzelfde doel werken, er sneller en beter resultaat wordt bereikt.
Lees meer informatie over onze vestiging in Doesburg

Een woord van de eigenaar van fysiotherapie Doesburg

Als therapeut wil ik mensen met klachten kwaliteit van leven geven. Je zou kunnen zeggen dat ik mensen in de goede richting beweeg, of het nu op fysiek of geestelijk vlak is. Een cliënt kan dan ook ongevraagd advies van me verwachten, als ik denk dat hij of zij er baat bij heeft. Ik werk als algemeen fysiotherapeut afwisselend in Doesburg en Ede en heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in McKenzie-therapie, triggerpoint-massage, oedeemtherapie ad modum Vodder, oncologische fysiotherapie, postoperatieve fysiotherapie en behandeltherapieën bij hart- en vaatziektes, longaandoeningen, diabetes en Claudicatio Intermittens, oftewel etalagebenen. In mijn behandelingen streef ik naar ‘evidence based handelen’, dus het gebruik van methoden waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Ik vind dat cliënten blindelings moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Compass Fysiotherapie Doesburg. Daarom zie ik er als praktijkhouder in Doesburg ook scherp op toe dat de patiëntendossiers tot in de puntjes worden bijgehouden.